Schilderingen:
Deze zijn in vele variaties mogelijk. Zowel bestaand ontwerp, uw eigen ontwerp of een speciaal voor u gemaakt ontwerp. Schilderingen kunnen wij toepassen op wand, plafond, vloer en op doek. Deze kunnen in alle mogelijke afmetingen worden gerealiseerd, zowel binnen als buiten.

Decoratieve technieken:
Kleurwassing, beton- en roestimitaties, verouderen, oud stuc-effecten, slepen, etc. Met deze decoratieve effecten bestaat de mogelijkheid uw interieur een unieke sfeer te geven.

Ambachtelijke technieken:
Hout-, marmer- en steenimitaties, pantineren en vergulden. Hiermee kunnen wij oude dingen weer in de oorspronkelijke staat terugbrengen (restaureren). Tevens kunnen deze technieken heel goed toegepast worden op nieuwe objecten.

Sferen:
Met onze decoratieve technieken kunt u unieke sferen creeren voor uw interieur. De sferen kunnen een thema hebben, maar kunnen ook neutraal, rustig en warm zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Objecten:
Hierbij kunt u denken aan uw bedrijfslogo in 3D, schilderlijsten om deuropeningen, aankleding van interieurs etc. Ook kunt u dan denken aan geschilderde teksten van gedichten of aanduidingen voor zalen etc.